Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Διαδικασία παραγωγής του Διοικητικού Συμβουλίου PCB Διοικητικό Συμβούλιο ενιαία πλευρά
Jun 12, 2017

1, ενιαίο πίνακα πλευρά κοπής CCL? (θα είναι σκεπασμένο με πιάτο χαλκού για την κοπή, δώστε προσοχή στις προδιαγραφές κοπής, πριν από την κοπή την ανάγκη να ψήνουν φύλλο)?

2, Λειαντικός Δίσκος? (στο μύλο μέσα την κοπή του CCL καθαρισμού, έτσι ώστε η επιφάνεια χωρίς σκόνη, ρινίσματα και άλλα συντρίμμια, η πρώτη άλεση μετά το ψήσιμο, δύο διαδικασίες είναι μία) ·

3, τυπωμένου κυκλώματος? (σε μια πλευρά χαλκού που αναγράφεται στο διάγραμμα κυκλώματος, το μελάνι έχει επίδραση αντι-διάβρωση)

4, ενιαία πλευρά σκάφους επιθεώρησης· (θα πρέπει να αφαιρεθεί η περίσσεια μελάνης, το μελάνι θα είναι λιγότερο μελάνι για να συμπληρώσετε το μελάνι, εάν βρεθεί πολλές κακές, ανάγκη να προσαρμοστεί, κακά προϊόντα μπορεί να τοποθετηθεί στο δεύτερο βήμα στον καθαρισμό μελάνι χαρακτική, καθαρή και στεγνή πίσω αυτή διαδικασία εκ νέου επεξεργασία)

5, μελάνι να στεγνώσει?

6, Χαλκογραφία? (με το αντιδραστήριο θα περίσσεια χαλκού στη διάβρωση, με μελάνι στο κύκλωμα για να διατηρήσει το χαλκό, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το αντιδραστήριο για να καθαρίσετε το μελάνι για το κύκλωμα και στη συνέχεια ξήρανση, οι τρεις διαδικασίες είναι ένας)

7, ενιαίο πίνακα πλευρά τρυπάνι τοποθετώντας τρύπα? (μετά από αδροποίηση το τρυπάνι τρύπα τοποθετώντας τρύπα)

8, Λειαντικός Δίσκος? (η τρύπα θα είναι διάτρηση οπών για τον καθαρισμό και ξήρανση, καθώς και 2 υπόστρωμα)

9, μετάξι οθόνη? (στο πίσω μέρος του υποστρώματος που τυπώνεται στην οθόνη μεταξιού στοιχεία προσθήκης, σήμανση ορισμένων κώδικα, μετάξι οθόνη, μετά την ξήρανση, δύο διαδικασίες είναι ένας)

10, Λειαντικός Δίσκος? (και στη συνέχεια ένα καθαρό)

11, αντοχή συγκόλλησης? (στον καθαρισμό του υποστρώματος μετά την εκτύπωση οθόνης πράσινο λάδι ύλης συγκολλήσεως αντιστέκεται, το μαξιλάρι δεν χρειάζεται πράσινο λάδι, εκτυπωθούν απευθείας μετά το στέγνωμα, δύο διαδικασίες είναι ένας)

12, χύτευση? (με γροθιά σχηματοποίηση, καμία θεραπεία λάκκο V μπορεί να διαιρεθεί σε δύο φορές, όπως μικρό στρογγυλό πιάτο, ξεκινώντας από την επιφάνεια του μεταξιού στην επιφάνεια συγκόλλησης σε μια μικρή στρογγυλή πιατέλα, και στη συνέχεια από την επιφάνεια συγκόλλησης για το μετάξι επιφάνεια κόκκινο τρύπες βύσμα, κλπ.)

13, V λάκκο. (μικρό δίσκο χωρίς μεταποίηση V λάκκο, το μηχάνημα θα κοπεί το Διοικητικό Συμβούλιο με μια υπο-υποδοχή)

14, κολοφώνιο, (πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο λείανσης, καθαρίστε τη σκόνη υπόστρωμα, μετά την ξήρανση, και στη συνέχεια επικαλυμμένα με ένα στρώμα από λεπτό στρώμα του κολοφωνίου, οι τρεις διαδικασίες είναι ένας)

15, ενιαία πλευρά πίνακα FQC δοκιμή? (Ελέγξτε αν η παραμόρφωση του υποστρώματος, τρύπα, αν η γραμμή είναι καλό)

16, ισοπέδωσε? (παραμόρφωση του υποστρώματος πεπλατυσμένο, το υπόστρωμα δεν είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία αυτής της διαδικασίας)

17, συσκευασίας και αποστολής.

Σημείωση: μεταξοτυπία και συγκόλλησης μεταξύ της διαδικασίας άλεσης πλάκα μπορεί να παραλείπεται, μπορείτε πρώτη ύλη συγκολλήσεως, και στη συνέχεια, μεταξοτυπία, τη συγκεκριμένη κατάσταση για να δείτε το υπόστρωμα.

1, εκτύπωσης κύκλωμα ενιαίο πίνακα πλευρά. Θα καταρτίσει ένα καλό κύκλωμα του σκάφους με ένα χαρτί μεταφοράς για να εκτυπώσετε, να δώσουν προσοχή στην συρόμενη πλευρά της δικής τους, τη γενική εκτύπωσης δύο κυκλωμάτων, δηλαδή, ένα κομμάτι χαρτί για να εκτυπώσετε δύο πλακετών κυκλώματος. Για να επιλέξετε το καλύτερο εκτύπωσης παραγωγής σκάφους.

2, κοπή CCL, με πλήρες διάγραμμα κυκλώματος παραγωγής φωτοευαίσθητο Διοικητικό Συμβούλιο. CCL, δηλαδή, και οι δύο πλευρές καλύπτονται με ταινία χαλκού κύκλωμα του σκάφους, το CCL κόβουμε το μέγεθος του το κύκλωμα του σκάφους, δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο για την αποθήκευση υλικού.

3, προεπεξεργασία CCL. Με το λεπτό γυαλόχαρτο στην επιφάνεια του οξειδίου του χαλκού στρώμα γυαλισμένο μακριά για να εξασφαλιστεί ότι η μεταφορά από το κύκλωμα του σκάφους, το χαρτί της θερμικής μεταφοράς σχετικά με το toner μπορεί να εκτυπωθεί σταθερά σχετικά με την εισφορά κλιματικών αλλαγών, γυαλισμένο το πρότυπο είναι φωτεινά, καμία προφανής λεκέδες.

4, μεταφορά κύκλωμα ενιαίο πίνακα πλευρά. Θα εκτυπώσετε ένα καλό κύκλωμα του σκάφους κόβουμε το κατάλληλο μέγεθος, εκτυπώνονται πλάι το τυπωμένων κυκλωμάτων Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με την εισφορά κλιματικών αλλαγών, ευθυγραμμίζονται μετά το CC στη μηχανή θερμικής μεταφοράς, τεθεί σε χαρτί πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το χαρτί μεταφοράς δεν είναι εξάρθρωση. Σε γενικές γραμμές, μετά από 2 - 3 φορές τη μεταφορά, το κύκλωμα του σκάφους μπορεί να είναι πολύ ισχυρή μεταφοράς για την εισφορά κλιματικών αλλαγών.